Μια διαφορετική ζωή για τα κατοικίδια

Πρωί πρωί οι αγρότες πηγαίνουν στα χωράφια τους να φυτέψουν καρότα, πατάτες, σιτάρι και άλλα προϊόντα.Όταν ξυπνάνε τα ζώα τα φροντίζει ώστε να μπορούν να φτιάχνουν γαλακτοκομικά προϊόντα και να τρώνε πιο υγιεινά.Όποτε θέλει όμως να φάει κρέας σκοτώνει ένα από τα πολλά ζώα του.Πολλοί αγρότες μάλιστα πουλάνε μερικά ζώα ή μερικά προϊόντα για λεφτά έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους.

Το μηχάνημα αναψυκτικών

Είδα στο Αγκίστρι πρόπερσι για πρώτη φόρα ένα μηχάνημα για σνακ και αναψυκτικά! Είναι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και το μέγεθός του είναι περίπου 2 μέτρα.
Έχει πάνω πάνω μια ταμπέλα που δείχνει πόσο κάνει το κάθε προϊόν. Βάζεις τα κατάλληλα κέρματα στον κερματοδέκτη και μετά πατάς τον κωδικό που γράφει δίπλα απ’ το προϊόν.Μπορεί να σου δώσει σνακ, γλυκά και παγωμένα αναψυκτικά! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολύ εύκολα αυτό το μηχάνημα, γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία.
Με το μηχάνημα αυτό εξοικονομώ χρόνο, γιατί δεν παίρνουμε τρόφιμα από το σπίτι μέχρι την παραλία, που είναι μεγάλη απόσταση. Με εντυπωσιάζει το ότι έχει τα αγαπημένα μου σνακ που δύσκολα τα βρίσκω! Πόσο ανυπομονώ να πάω διακοπές και φέτος στο Αγκίστρι και να φάω σνακ και γλυκά από το αγαπημένο μου μηχάνημα δίπλα στη θάλασσα…