Βόλτα στο Magic Garden

Τέλος καλοκαίριου και η μαμά μου ανακοίνωσε οτι θα πηγαίναμε με την δουλειά της  εκδρομή  σε μια φαρμα  με γαϊδούρια στη  Ραφίνα.Η ιδεα  δεν μου άρεσε πολυ.Το βρήκα λιγο βαρετό να τρέχουμε εκεί αλλα  δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, έτσι και πήγα.

Το όνομα της φάρμας ήταν Magic Garden. Με το που μπηκα μεσα είδα έναν φανταστικό χώρο γεμάτο με γαϊδουράκια.

Το κάθε γαϊδουράκι είχε τον δικό του στάβλο, με το ονομά του στην είσοδο. Ήταν όλα τους μικρά, γλυκά και καλοσυνάτα. Είχαν μεγάλα αυτια, ωραία χαίτη και ήταν πεντακάθαρα.

Εμένα μου έδωσαν να φροντίσω την Τιζέλ.  Μου άρεσε πάρα πολύ.  Αρχικά, έφαγε σανό από τα χέρια μου και μετά την πήγα βόλτα με την βοήθεια του εκπαιδευτή της. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έπειτα από λίγο, η μητέρα μου με φώναξε, καθώς ήταν η ώρα να φύγουμε. Αλλά υπήρχε ένα θέμα. Εγώ δεν ήθελα να φύγω!

Αφού οι γονείς μου, μου υποσχέθηκαν πως θα ξαναπάμε , φύγαμε χωρίς να κάνω φασαρία. Αλλά πρώτα, πήγα να αποχαιρετήσω την καινούρια μου φίλη, την οποία δυστυχώς θα άφηνα πίσω στην φάρμα.

 

 

 

Τα σχολεία μας

Υπάρχει ένα ρομπότ που τα λένε Μ.Κ  που είναι δούλα και υπηρέτρια όλων  των  ανθρώπων. Που  κάνει  ο,τι του πουν. Άμα κάνει κάτι λάθος ανατινάζεται(αυτοκτονεί)  και μετά ξαναφτιάχνεται. Αντιθέτως υπάρχουν 2 ρομπότ που λέγονται Ε.Σ και Ν.Σ που έχουν δικούς τους υπηρέτες και μέσα σε αυτούς είναι η Μ.Κ και είναι άρχοντες όλων η Ε.Σ και ο Ν.Σ .